Holdoversigt

Sådan kører vi på de enkelte racer hold!

Altid med start ved Brande Hallerne.

A.

A-holdet er det hold der kører hurtigst. Gennemsnits fart ca km 30+. Der køres mellem 60-80 km på almindelige trænings aftener. I sommerhalvåret køres der intervaltræning med fast træner.

B.

B-holdet kører med en gennemsnits fart på 27-30 km. Der køres 50-60 kilometer på almindelige trænings aftener.

C.

C-holdet kører med en gennemsnits fart på 24-27 km. Det køres ca. 50 km på almindelige trænings aftener.

D.

D-holdet er det langsomste hold, som samtidig fungere som begynderholdet. Gennemsnits farten er ca. 20-23 km. Der køres 20-40 km på almindelige trænings aftener. Alt afhængig af om der er helt nybegyndere til stede, kan der deles op i 2 grupper, så alle kan være med.

Generelt for alle hold er at der på hver enkelt findes holdkaptajner, der bestemmer ruten, hastighed og hvordan vi navigere på vejene. Naturligvis i overensstemmelse med de almindelige færdselsregler. Hos holdkaptajnen kan der spørges til råds. Opstår der en defekt på turen er der altid hjælp at hente, så ingen efterlades. Alle kommer hjem i fælles flok. Ligeledes samles der op på alle hold, så ingen ryttere kører alene i længere tid. Vi kører på landevejene omkring Brande. På lørdage arrangeres der indimellem længere turer. F.eks. til Himmelbjerget eller tur på Vejle-egnen, hvor terrænet er mere bakket.

CYKEL HJELM ER ET KRAV!

Følg med på hjemmeside og facebook!

RACER holdoversigt